top of page

Våra kontorshotell

Glashuset

Modernt och luftigt företagshotell beläget en trappa upp. Här finns 10 rum, två konferensrum och ett kök med matplats. Rummen är möblerade och varierar i storlek. På nedre planet sitter Magdalenas ekonomer. 

Företaghotellet Drabanten

Centralt beläget företagshotell med bästa tänkbara läge, mitt emot Uppsala Centralstation. Kontor i tre plan med utsikt mot Bangårdsgatan, Kungsgatan eller in mot vår gård. Full service med telefonpassning och ekonomitjänster. Företagshotell i tre plan. På plan 3 får du har med dig din hund! Här finns dessutom en fin takterrass att äta lunch på.

Företagshotellet Rosendal

Naturskönt beläget företagshotell i Rosendal, ett par km från Uppsala city. Lugnt läge med uteplats i det gröna. Närheten både till city och skogspromenader med hunden, som du givetvis får ha med dig på kontoret. Bra parkeringsmöjligheter! 

Företagshotellet i Enköping

I Enköping, längs med E4:an hittar du Minicarshuset där Magdalenas har kontor på ett av våningsplanen. Här har du närhet både till Uppsala och Sthlm och goda parkeringsmöjligheter. På detta företagshotell har vi även några av våra duktiga ekonomer på plats för dig som önskar hjälp med bokföring, löner mm. Bra för dig som behöver extra lagerutrymme och förråd. 

Bergsbrunnagatan 20, HubUp

Kontor, lokaler och showroom i nyrenoverade lokaler med industrikänsla så som generös takhöjd, ärliga material som betong, metall och trä. En kontorslokal med historia!

Konferensservice

På kontorshotellet Drabanten erbjuder vi konferensservice. Här finns flera olika lokaler, allt för att passa från det lilla mötet till den stora konferensen! På bästa läge, mitt emot Uppsala centralstation.

Boka konferensrum

Är du hyresgäst hos oss kan du boka konferensrum här.

bottom of page