top of page

Ekonomi

Ta vara på din tid,
låt oss hjälpa dig med din redovisning!

Få mer tid att göra det Ni är bra på genom att låta oss göra det Vi är bra på!

Vår styrka är ekonomi och redovisning. Vi gör en ekonomisk planering med dig så att vi lägger rutinerna på bästa sätt som passar just dig.Vi kan ta hand om alla delar eller de delar du inte själv vill göra.Vi kan bistå med allt från bolagsbildning till färdigt bokslut. Vi har bred kunskap och erfarenhet inom redovisning, deklarationer, löner och bokslut inom olika branscher. Ni kan även få hjälp med avtal, rådgivning och kontakt med myndigheter. Det är när företaget värderar tid i pengar som man upptäcker fördelen med en professionell redovisningsbyrå. Vi skapar trygghet och ger ledningen mer tid för företagets affärer och därmed ökad lönsamhet.

Digital redovisning!

Nu kan vi erbjuda ett mer digitalt sätt att redovisa. Vi hjälper dig med de tjänster du behöver, gärna helt eller delvis digitalt! Fakturering/kundreskontra/krav/ inkasso, scanning av leverantörsfakturor som kan attesteras via nätet. Betalningar, månadsbokslut och rapporter till er ser ni lätt genom att ni kopplar upp er direkt och har tillgång till all information, på så sätt kan du på ett lätt överskådligt sätt se dina fakturor direkt på skärmen. Du kan göra vissa delar själv men har som vanligt en personlig kontakt hos oss som ger dig regelbundna rapporter, rådgivning och kommentarer.

 

Kvitton
Kvitton kan fotas, scannas eller mailas in. Du kan arbeta på mobil eller direkt på webb.

Inkommande fakturor

Du som kund godkänner fakturor via telefon eller dator. Vi ser till att faktureringen betalas på förfallodagen.

Fakturering

Vi bokför inkommande betalningar och skickar ut eventuella påminnelser.

Rapporter och uppföljning

Vi skickar månadsvis ut en rapport där du själv kan gå in och följa ditt företags utveckling och budget.

Vi kommenterar och ger förslag på eventuella åtgärder.

En egen ekonom

Vi kommer till er och tar hand om allt som behövs för att ekonomin ska fungera. Då har ni allt på plats hos er och ni bestämmer vilken omfattning ni vill ha hjälp med. Vi tar hela eller delar av ansvaret.
Sköter du din egen bokföring. Har du lite frågor runt redovisningen, månadsbokslut, årsbokslut eller deklaration, då kan vi stötta dig så du gör rätt och ser till att du använder de fördelar som finns.

Löneadministration


Behöver du hjälp med dina löner, så har vi bra system för att få ordning på löneredovisningen.
Tidrapportering via webben eller mobilen, vi uppdaterar försäkringar och pensioner, tar hand om rapporteringen till myndigheterna, avtalsfrågor och uppföljning till dina anställda om så önskas.
Kontakta Sanna Andersson, sanna@magdalenas.se om du vill veta mer. 

Kontakta oss redan idag!

Vi hjälper dig med allt inom bokföring, lönehantering, bokslut/årsredovisning.

018-15 35 55 eller här.

Har du frågor? 

Vi finns här för dig. Kontakta oss på telefon, email eller via våra sociala mediakanaler.

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page