top of page

Företagshotellet Drabanten

Kontor för den strukturerade, den med kreativt kaos eller den med hund!

Mitt i centrala Uppsala, ett par minuter från Uppsala Centralstation finner ni Drabanten och Magdalenas kontorshotell. Här erbjuder vi trevligt möblerade kontor, mobila kontor och arbetsplatser men även lokaler för möten, konferenser och större sällskap.

Företagsadress i centrala Uppsala

Våra rum är utrustade med bredband och inredning så som skrivbord, kontorsstol, besöksstol, skåpkombination och lampor. Du har tillgång till all tänkbar service, bemannad reception mellan 8-17 samt möjlighet att boka/hyra våra lokaler för konferenser eller större evenemang.

I huset finns bemannad reception både på plan 1 som tar emot och visar besökare till rätta, hjälper dig med telefonpassning och sköter bokningar och dukningar av salar och konferenser. 

Boka direkt mobilt kontor
 

På Företagshotellet Drabanten finns mobila kontor som du hyr

hel- eller halvdag. Du ser tillgänglighet och kan själv boka direkt här. Våra mobila kontor har skrivbord, stol och förvaring. Hos oss får du ett eget rum som går att låsa.

Telefonpassning

 

För företaget som för stunden inte har möjlighet att svara i telefon erbjuder vi telefonpassning och bokningsservice, på heltid eller när du t ex är på möte, semester eller helt enkelt vill ha hjälp med samtalen. För att du skall få bästa möjliga hjälp finns ett antal möjligheter. Generellt kan vi ta emot telefonpassning per heldag, vecka eller månadsvis. Vi har även bokningsservice vilket innebär att vi kan boka upp möten åt er, tidsbokningar mm. Vår reception tar hand om dina telefonsamtal när du upptagen. Din telefon kopplas till vår reception och vi svarar för ditt företag, tar meddelanden och mailar eller på önskat sätt informerar dig om dagens samtal.

På plan 1 finns en stor terrass som nyttjas flitigt sommartid av hyresgäster från våra tre olika plan.

Nätverk och teknisk utrustning

Vi har teknisk utrustning så som skrivare och trådlöst nätverk på 1000 Mbit så du snabbt kan koppla upp dig och även skriva ut utan att vara kopplad till en skrivare. Särskilt smidigt för dig som sitter på mobilt kontor eller mobil arbetsplats.

Konferens

Vi har tagit fram tre olika konferenspaket beroende på vilken servicenivå ni önskar. Vi arrangerar lunchmöten eller heldagskonferenser med service hela dagen. Läs mer här.

Är du intresserad av en visning? Kontakta Malin Ahlinder Jansson
018-10 08 77, malin.ahlinder@magdalenas.se
Klicka gärna på knappen Lediga kontor för att se tillgängliga kontor på våra kontorshotell!
Har du frågor om våra kontor, lokaler eller konferenser är du välkommen att kontakta oss! 
018-10 08 75, drabanten@magdalenas.se

Exempel på ett av våra kontor på 14 kvm.

rundtur.jpg
Har du frågor? 

Vi finns här för dig. Kontakta oss på telefon,

email eller via våra sociala mediakanaler.

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
Är du hyresgäst hos oss bokar du konferensrum här.
bottom of page