Personal

Låt vår kompetenta personal göra ett gott intryck på er arbetsplats! Vår strävan är att underlätta vid arbetstoppar, sjukfrånvaro eller helt enkelt när det behövs extra hjälp. För tillfälliga toppar eller per löpande tar vi t ex hand om receptionen och ser till att den alltid är bemannad. Våra receptionister är inte bara bra på service, de kan även hjälpa till som ekonomiassistenter eller administratörer.
Läs mer om våra kontorshotell här
Exempel på våra övriga tjänster:

  • Kundtjänst/Reception/Information Läs mer
  • Lärarvikarier Läs mer
  • Städpersonal
  • Telefonpassning Läs mer
  • Utskrifter, brev, utskick/marknadsföring
  • Sekreterarservice, presentationsmaterial
  • Allmänna administrativa tjänster
  • Städning
  • Grafisk form & kommunikation

Rekrytering

Hos oss har du flera möjligheter när det gäller att utöka din personstyrka. Du kan lägga ut ekonomi och administrativa uppgifter som sköts från vårt kontor, du kan få personalen på plats ute hos dig alternativt tar vi hand om hela rekryteringen och presenterar er lämpliga kandidater.

Utifrån en kravspecifikation från er sköter vi allt förarbete med annonsering, intervjuer, urval och referenstagning och presenterar därefter marknadens mest lämpliga kandidater till er efterfrågade tjänst.

Under processen har vi givetvis en tydlig dialog med dig och du uppdateras hur arbetet framskrider. Innan tillsättning sker presenterar vi en eller ett par kandidater som ni träffar för intervju för att se att allt stämmer och fungerar bra. 

Städpersonal

Vår kompetenta städpersonal har erfarenhet från offentliga miljöer så som kontor, kontorshotell, lägenhetshotell och övriga lokaler och större fastigheter. Vi arbetar både med uthyrning av städpersonal vid enstaka uppdrag, återkommande uppdrag eller tar hand om hela rekryteringen när ni behöver ha tillförlitlig personal med stor erfarenhet.

Telefonpassning och bokningsservice

För företaget som för stunden inte har möjlighet att svara i telefon erbjuder vi telefonpassning och bokningsservice, på heltid eller när du t ex är på möte, semester eller helt enkelt vill ha hjälp med samtalen. 

För att du skall få bästa möjliga hjälp finns ett antal möjligheter. Generellt kan vi ta emot telefonpassning per heldag, vecka eller månadsvis. Vi har även bokningsservice vilket innebär att vi kan boka upp möten åt er, tidsbokningar mm.


Läs mer om våra kontorshotell här.