Magdalenas Pedagoger & tolkar

Magdalenas pedagoger hyr ut lärarvikarier och rekryterar personal till skolor samt pedagogisk verksamhet. Vi har en inarbetad vikariepool med behöriga och icke behöriga lärare som står till förfogande både för längre och enstaka dagar på skolor. Våra pedagoger är handplockade, matchade mot kravspecifikation, välmeriterade och med goda referenser. 

I vår personalpool finns personalkategorier inom skola/barnomsorg representerade såsom lärare F-5, 6-9, gymnasielärare, specialpedagoger, fritidspedagoger, förskollärare m fl. 

Vi står för det totala arbetsgivaransvaret såsom lön,arbetsgivaravgifter, sociala avgifter och försäkringar.

Hos oss garanterar vi att all vår personal har begärt utdrag ur belastningsregistret, utifrån bestämmelsen i lagen 2000:873. 

Våra öppettider

Må-fre 07.00-18.00
018-10 08 70

 

Carolina Sins
carolina.sins@magdalenas.se

Just nu söker vi lärarvikarier

Vi söker lärarvikarier och barnskötare för arbete på skolor, gymnasium och förskolor i Stockholm och Uppsala. Främst söker vi timvikarier men det kan även bli aktuellt med längre uppdrag.

Välkommen med din ansökan till pedagogjobb@magdalenas.se
eller fyll i formuläret som du hittar här >>.

Nyhet! Vi erbjuder tolkar

Hos Magdalenas Personal kan vi nu förutom att erbjuda lärarvikarier även erbjuda tolkar. Våra tolkar är neutrala och opolitiska och kan hjälpa till bl a vid samtal och översättningar.

I vårt mångkulturella samhälle ökar efterfrågan på tolkförmedling hela tiden.
Vi förmedlar tolkar som möjliggör samtal mellan två parter där den ena har begränsade kunskaper i det svenska språket. Det kan vara på uppdrag från/i samarbete mellan olika aktörer som Migrationsverket, Socialtjänst, sjukvård eller advokater. Det kan vara genom direkttolkning på plats eller via telefontolkning.Vid direkttolkning finns tolken med på plats och kan då även tolka synintryck vilket är en stor fördel.Vid telefontolkning finns tolkanvändaren och klienten på samma plats och tolken är med per telefon.

Vid frågor vänligen kontakta Ahmanda Kastenholm ahmanda.kastenholm@magdalenas.se018-60 65 56