Magdalenas Kontorshotell

På något av våra kontorshotell har vi kontor som passar allas behov! Både för enmansföretaget och för dig som behöver stort kontor med flera arbetsplatser. Kanske behöver du en arbetsplats bara någon enstaka dag i veckan,möjlighet att nyttja konferensrum och service eller ett kontor där du kan ta med dig hunden? Kanske önskar du ett kontor mitt i stan och med bra pendlarläge eller vill ha tillgång till skog för lunchpromenader? Det är dessutom ett utmärkt sätt att skaffa sig kontakter och goda grannar på. Vi erbjuder även tjänster inom ekonomi för dig som önskar hjälp med fakturering, bokföring, löner, deklarationer mm. Vi har flera olika alternativ för att göra det så flexibelt och praktiskt vi kan för dig och ditt företag. 

Ta en titt på våra olika företagshotell nedan:

Telefonpassning och bokningsservice

För företaget som för stunden inte har möjlighet att svara i telefon erbjuder vi telefonpassning och bokningsservice, på heltid eller när du t ex är på möte, semester eller helt enkelt vill ha hjälp med samtalen. 

För att du skall få bästa möjliga hjälp finns ett antal möjligheter. Generellt kan vi ta emot telefonpassning per heldag, vecka eller månadsvis. Vi har även bokningsservice vilket innebär att vi kan boka upp möten åt er, tidsbokningar mm.

 

Kontorshotellet Drabanten

Centralt beläget företagshotell med bästa tänkbara läge, mitt emot Uppsala Centralstation. Kontor i tre plan med utsikt mot Bangårdsgatan, Kungsgatan eller in mot vår gård. Full service med telefonpassning och ekonomitjänster. Företagshotell i tre plan. På plan 3 får du har med dig din hund! Här finns dessutom en fin takterrass att äta lunch på.

Bilder och mer information hittar du här >>

Glashuset

Vårt huvudkontor ligger här i Glashuset på Bergsbrunnagatan 22. På det övre planet har vi kontor för uthyrning. Bra läge med närhet både till stan och till Boländerna och lätt att parkera för bilburna besökare och kunder. 

Bilder och mer information hittar du här >>

Kontorshotellet i Rosendal

Naturskönt beläget företagshotell i Rosendal, ett par km från Uppsala city. Lugnt läge med uteplats i det gröna. Närheten både till city och skogspromenader med hunden, som du givetvis får ha med dig på kontoret. Bra parkeringsmöjligheter!

Bilder och mer information hittar du här >>

Kontorshotellet i Enköping

I Enköping, längs med E4:an hittar du Minicarshuset där Magdalenas har kontor på ett av våningsplanen. Här har du närhet både till Uppsala och Sthlm och goda parkeringsmöjligheter. På detta företagshotell har vi även några av våra duktiga ekonomer på plats för dig som önskar hjälp med bokföring, löner mm. Bra för dig som behöver extra lagerutrymme och förråd.