Här har vi samlat de vanligaste frågorna vi får om våra företagshotell.
Om du inte hittar svaret på din fråga är du självklart välkommen att kontakta oss! 

Våra Kontorshotellet är strategiskt beläget i Uppsala. När du hyr kontor hos oss ingår fullutrustade och möblerade kontor samt konferenslokaler, kök med lunchmöjligheter och ett flertal fikaplatser, teknisk infrastruktur och kopiatorer i månadsavgiften.

På Företagshotellet Drabanten finns två receptioner för att ge dig och dina gäster bästa tänkbara service.

Med många olika företag på samma plats ges givetvis en unik möjlighet för nätverkande.

På våra Kontorshotell finns det flera olika storlekar på våra kontor som du kan nyttja 7/24, du kan byta kontorsrum och Företagshotell utefter hur dina behov ändras.

På Företagshotellet Drabanten finns det även mobila lösningar, mobila arbetsplatser samt mobila kontor. Du kan även hyra kontorsrum över arbetsdagen.

Efter överenskommelse, om behovet och möjligheten finns kan du flytta in idag!

Samtliga av våra fyra företagshotell tillhandahåller konferensrum och samtalsrum.

På Företagshotellet Drabanten finns även salar för större konferenser upp till ca 60 personer. Som hyresgäst bokar du enkelt konferensrummen på vår hemsida. Är intresserad av konferensrum vid enstaka tillfällen kontaktar du oss på 018-10 08 75 alternativt mailar malin.ahlinder@magdalenas.se.

 

På våra Företagshotell har du 100 Mbh internet

På Företagshotellet Drabanten finns det trådlöst nätverk samt möjlighet att hyra en egen IP-adress, VLAN, PRFW samt andra tilläggstjänster i nätverket.

Hos oss har du tillgång till skrivare, fax, scanner, projektor, interaktiv projektor, konferenstelefon. 

Det finns gratis parkering intill fastigheten på Glashuset, Rosendahl och Enköping. På Drabanten ombesörjer vi ingen parkeringsmöjlighet men hänvisar till parkeringsgaraget vis Uppsala Centralstationen som finns ett stenkast bort eller på närliggande gator.

På företagshotellet Drabanten har vi mobila kontor som man kan hyra halvdag eller heldag. Vi har även mobila arbetsplatser för dig som återkommande behöver ett skrivbord då och då och en hurts där du kan förvara dina saker.

Du är välkommen att boka konferensrum för enstaka tillfällen. Vi har också tre olika servicenivåer med tillval. T ex om du önskar fika, frukt och lunch på din kurs/konferens. På Företagshotellet Drabanten finns det flest storlekar på konferensrum att välja bland. Om detta finns mer att läsa under "företagshotell".