Räcker inte tiden till, vi kan avlasta dig!
Vår styrka är ekonomi och redovisning.

Under årens lopp har vi skaffat oss mycket kunskap och erfarenhet, till nytta för våra kunder, utvecklat bra rutiner och system för löner, redovisning, bokslut och deklarationer.

Vi gör en ekonomisk plan tillsammans med kunden där vi går igenom alla rutiner och lägger upp det som passar just ditt företag, är behjälpliga med bolagsbildningar, avtalsfrågor samt kontakter med myndigheter. Vi tar fram olika former av avtal samt erbjuder juridisk rådgivning. 

 

Din ekonomi hos oss!

Med vår breda kompetens kan vi erbjuda er de rutiner ni normalt är vana vid och avlasta utan krångel. Små eller stora företag spelar ingen roll, vi står till tjänst där ni bäst behöver den. Rutinmässigt får du ett månadsbokslut med balans- och resultaträkningar, moms- och skattedeklarationer, samt specifik information om just ditt företag. Vi upprättar årsbokslut, deklarationer samt upprätthåller kontakten med er revisor om ni så önskar. Dagsaktuella rapporter kan du enkelt beställa av oss. Månadsrapportera via webben eller koppla upp dig. 

En ekonom på plats hos er!

Vill du ha en egen ekonom på plats hos dig så går det självklart bra, vi kan vara ute hos dig några timmar i veckan, på så sätt har du en egen liten ekonomiavdelning på plats. Det kan vara allt från kundreskontra till färdigt bokslut, allt efter ditt behov. Ni bestämmer själva i vilken omfattning och ni vill göra valda delar själva. Vi tar hela eller delar av ansvaret.

De program vi bl a använder oss av är Pyramid, Fortnox, Nordstedts för bokslut och skatter och Kontek för lön. Vi kan även vara support för dessa program ute hos er som kund. 

Lön

Vi administrerar personalavtal, försäkringar, avtalsfrågor, pensioner och rapporteringar till olika myndigheter. Vi ser till att er lönehantering bli så kostnadseffektiv som möjligt och anpassar den efter dig och ditt företag.

Tidrapportera via webben eller mobilen. Vår kompetenta lönepersonal är uppdaterad inom löneadministration, nyheter, avtal samt avtalsfrågor. 

Kontakta Sanna om du vill veta lite mer.

Kontakta Sanna Andersson om du vill veta lite mer.

018-60 65 53
sanna@magdalenas.se

Bokslut, deklarationer och årsredovisningar

Vi har flera duktiga redovisningsekonomer som behärskar bokslutsarbetet, vi arbetar med Norstedts Bokslut/Årsredovisning och Norstedts skatt. Ett smidigt sätt att hålla revisionskostnaden nere.

Förutom ett fullt färdigt bokslut och en årsredovisning så åtar vi oss självklart att göra företagets och näringsidkarens deklarationer. 

Kontakta Yvonne Eriksson om du vill veta lite mer.

018-60 65 58
yvonne@magdalenas.se

Löpande bokföring

Fakturering/reskontra även via e-post. Leverantörsfakturor med scanning och attest via nätet, betalningar. De program vi bl a använder oss av är Pyramid, Fortnox, Nordstedts för bokslut och skatter och Kontek för lön. Vi kan även vara support för dessa program ute hos er som kund. Här går det bra att göra valda delar själv.

Du kan skicka ditt material per post, alternativt ha posten hit, eller lämna den till oss.

Faktureringen tar vi gärna hand om, ge oss underlag och vi skickar fakturor via e-post eller post.

Vi bokar av inbetalningar, skickar påminnelser, tar hand om inkasso.

Vi kan scanna levererantörsfakturor till dig för attest, ett smidigt sätt så du alltid har koll och tillgång att ta fram dina leverenatörsfakturor. Vi skickar betalning via fil till din bank, allt för så smidigt som möjligt.

Varje månad får du ett månadsbokslut där du lätt kan följa hur det går. Även en rapport över vad som ska betalas till Skatteverket.

Vi har två handläggare per kund och en redovisningschef, vi lägger upp information och rutiner för alla våra kunder så att det ska vara lätt för alla våra ekonomer att hjälpa till.

Vi är måna på att vara med att utveckla ditt företags rutiner och lönsamhet och vi bygger våra rutiner efter dina önskemål. Vill du göra valda delar själv så finns alla möjligheter.

Kontakta Jessica Sandervig om du vill veta lite mer.

018-60 65 60
jessica@magdalenas.se

Bli kund hos oss!

Att bli  kund hos oss är enkelt. Vi börjar med att skriva ett avtal för att ni ska veta vem som gör vad. Därefter skriver ni på en fullmakt som gör att vi får representera er som kund gentemot den ev tidigare ekonomibyrån kring material osv. När det är klart tar vi kontakten med er tidigare byrå och tar från dom emot en fil med material och ev papper som behöver digitaliseras. Därefter kan vi börja vårt samarbete!Vi hjälper dig med dina frågor!

Du är självklart välkommen att kontakta oss så svarar vi dig personligen om du har några frågor.

018- 15 35 55

info@magdalenas.se